Request a call back

Breeze House Installation Ormskirk

Day 1
After 4 Days
Date Completed: 20/04/2019

This project was part of a low maintenance garden makeover in Ormskirk.

We have constructed a breeze house with timber base all propped up off the ground using ground screw system to create a view panoramically.

We have installed timber screening beside the breeze house and a bespoke bench under the cedar screen.

We have also installed a bespoke bench between the breeze house and the garden room and garden & outdoor lighting and electrics system to light up the garden.

Project Progress

Similar Projects

Garden Makeover With Composite Decking And New Fence Litherland READ MORE
Garden Room Construction Ormskirk READ MORE
Marshalls Symphony Vitrified Patio, Fence Screening and Sleepers Ormskirk READ MORE
Click Here To View All Our Projects...

What Our Customers Say

Couldn’t recommend Abel Landscapes enough. Paul and his Team have completely transformed our garden. I discussed with him our ideas and he exceeded all of our expectation’s and more. Everyone is blown away by it, especially us. We still can’t believe it belongs to us. He is a genius, so professional and I’m so glad we found him!!

Joanna Tuffin