Request a call back

Commercial Garden Makeover Wirral Christian Centre

Day 1
After 14 Days
Date Completed: 24/08/2007

Abel Landscapes Liverpool team carried out this project in the Wirral Christian Centre. It was a commercial project for a small school and consisted of creating a very low maintenance garden that could be used by all ages. We installed natural stone paving to all areas around a block paving circle feature in the centre of the garden. We also installed a number of box planters and water features.

 

Project Progress

Similar Projects

Rockery Water Feature And New Fence Formby READ MORE
Modern Water Feature With LED Lights Ormskirk READ MORE
Landscaping Project With Water Feature Aigburth READ MORE
Click Here To View All Our Projects...

What Our Customers Say

I am absolutely delighted with my new patio and privacy screening. The materials are first class and the team were hard working and extremely professional. The finished result has been highly praised by all of my family and I will spend many happy days outside enjoying it all. I am so glad that I took the decision to transform my garden, as when weather permits, I have realistically added another room to my home.

Maureen Davies