Request a call back

Head Office Show Garden Orrell Park Liverpool

Day 1
After 20 Days
Date Completed: 03/08/2007

This garden makeover project was carried out at our head office in Liverpool. Here we completely transformed the rear garden by installing a decked area around the house leading to a natural stone patio with a pergola overhead. The rear garden also consists of 2 circular patios one with a nautical star and one with a raised wall seating area. In between the two circular patios is a circular lawn edged with planting and cobbles. At the far rear of the garden is yet another area which is screened off with trellis fencing and planting. The far rear has a koi pond with 6 waterfalls flowing into it, one from the roof of the garden shed. We also constructed the bridge over the pond which leads to a summer house overlooking the waterfalls and pond. There is also another area which we created to get more entertaining space. This space is created from decking and screened pergola shading you from all types of weather.

Project Progress

Similar Projects

Rockery Water Feature And New Fence Formby READ MORE
Modern Water Feature With LED Lights Ormskirk READ MORE
Landscaping Project With Water Feature Aigburth READ MORE
Click Here To View All Our Projects...

What Our Customers Say

I am absolutely delighted with my new patio and privacy screening. The materials are first class and the team were hard working and extremely professional. The finished result has been highly praised by all of my family and I will spend many happy days outside enjoying it all. I am so glad that I took the decision to transform my garden, as when weather permits, I have realistically added another room to my home.

Maureen Davies